Fiber Alles-in-1-pakket

Fiber biedt verschillende voordelige All-In-One pakketten aan voor internet, televisie en bellen. Bij alle pakketten van Fiber krijgt u supersnel internet en interactieve televisie met minimaal 35 zenders en TV kijken op uw tablet en smartphone. U belt goedkoop via Fiber, zeker als u kiest voor uitbreiding met een Onbeperkt Bellen. Ook kunt u kiezen voor Fiber Glasvezel Internet.

Welk pakket u ook kiest, u weet zeker dat u met Fiber kiest voor maximale snelheid, installatiegarantie en een vaste lage prijs.

Kies voor Fiber via Laagsteprijswijzer.nl. Fiber heeft de volgende pakketten:

Internet, Televisie en Bellen van Fiber

Fiber zorgt voor het internet tot 100 MB per seconde via de bestaande aansluiting en snelheden tot liefst 500 MB per seconde via glasvezelkabel.

Met Televisie van Fiber geniet u van interactieve televisie met een superscherpe beeldkwaliteit. U kunt programma’s opnemen en (terug)kijken waar en wanneer u dat wilt..

Met telefoon van Fiber belt u tot wel 30% goedkoper naar vaste en mobiele nummers. U kunt ook kiezen voor Onbeperkt Bellen naar vaste nummers, naar vast en mobiel of naar vaste nummers in binnen- en buitenland.

Over Fiber

Fiber is een jonge, onafhankelijke Nederlandse onderneming die in 2009 is opgericht.
Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld om de toekomst interessanter, eenvoudiger en leuker te maken door technologie te combineren met het menselijke brein.

De naam Fiber betekent vezel, wat refereert aan de glasvezelkabel. Fiber gelooft dat glasvezel de wereld gaat veranderen. Het bedrijft focust dan ook sterk op leveren van diensten via glasvezelkabel en is daardoor de snelst groeiende aanbieder van diensten via glasvezel in Nederland.

Fiber wil altijd het snelste internet kunnen bieden en geeft daarom bij alle internetaansluitingen en alle All-in-One-pakketten een Snelheidsgarantie. Dat houdt in dat u met Fiber altijd de snelst mogelijke internetverbinding op uw adres heeft. Voor DSL betekent het dat u de hoogst haalbare snelheid krijgt die mogelijk is op uw adres. Voor glasvezel betekent het dat u gegarandeerd de snelheid krijgt die u waar u voor betaalt. Is dit niet het geval, dan geeft Fiber u uw geld terug.

Fiber Nederland is gevestigd aan de Joop Geesinkweg 127 in Amsterdam.