XS4all Alles-in-1-pakket

Alles-in-1 van XS4all is al zeven keer als beste getest door de consumentenbond. XS4all heeft dan ook het laagste storingspercentage in Nederland en is de meest klantgerichte provider.

XS4all biedt vier verschillende Alles-in-1-pakketten aan. Natuurlijk krijgt u interactieve televisie en standaard een vaste telefoonverbinding. Bij alle pakketten van XS4all is de installatie gratis en doet een monteur een wifi-check om er zeker van te zijn dat uw wifi optimaal werkt.

XS4all geeft de garantie van de beste internetverbinding die haalbaar is op uw adres. Als het mogelijk is om over te stappen op glasvezel, dan kunt u dat zonder extra kosten doen. Ook kunt u kiezen voor XS4ALL Glasvezel Internet.

Kies voor XS4all via Laagsteprijswijzer.nl of een ander alles in 1 pakket om u van de beste deal te vergewissen.

Internet, Televisie en Bellen van XS4all

XS4all heeft supersnel internet via de glasvezelkabel, waarbij de snelheid kan oplopen tot 500 MB per seconde. Als er (nog) geen glasvezel aanwezig is op uw adres, dan is biedt XS4all snel internet tot 100 MB per seconde aan.

Met Interactieve televisie van XS4all kunt u tot 200 uur opnemen in HD-kwaliteit en heeft u de beschikking over minimaal 28 HD-zenders. Bij TV Plus kunt u programma’s die u gemist heeft tot tien dagen geleden terug kijken.

Hoe vaak u ook belt, XS4all heeft altijd een passend pakket voor u, ook als u vaak belt binnen de Benelux of naar 40 landen daarbuiten.

Over XS4all

XS4all is in 1993 opgericht door vier internetpioniers. Nog steeds profileert het bedrijf zich als eigenzinnig en met sterke maatschappelijke idealen.

XS4all Nederland is sinds 1998 onderdeel van KPN. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Teleportboulevard 121 in Amsterdam.