KPN Alles-in-1-pakket

KPN biedt drie verschillende Alles-in-1-pakketten aan voor internet, televisie en bellen.

De Alles-in-1-pakketten van KPN bieden Interactieve Televisie met meer dan dertig zenders in HD-kwaliteit en online tv-kijken, betrouwbaar en snel internet (tot 60 MB per seconde) en voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers.

Als u al een mobiel abonnement bij KPN heeft, dan krijgt bij aanschaf van een Alles-In-1-pakket (of internet, televisie of vast bellen) extra voordelen met KPN Compleet. U krijgt dan bijvoorbeeld korting op uw mobiele abonnement, meer data en / of gratis zenders en films. Ook kunt u kiezen voor KPN Glasvezel Internet.

Kies voor KPN via laagsteprijswijzer.nl.

Internet, Televisie en Bellen van KPN

Met internet van KPN maakt u gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. U kunt kiezen voor een voordelig internetabonnement van 20 MB per seconde of een sneller abonnement van 60 MB per seconde. Ook biedt KPN internet via glasvezel aan, met snelheden wel tot 500 MB per seconde.

Interactieve Televisie van KPN betekent zelf bepalen wanneer u opneemt, pauzeert en live kijkt. En u mist nooit meer wat met KPN Begin Gemist en Programma Gemist. U krijgt ruim 70 zenders, waarvan meer dan 30 in HD-kwaliteit, die u ook op uw laptop, mobiel of tablet kunt kijken.

Met Vast Bellen van KPN krijgt u naast scherpe tarieven de beschikking over gratis voicemail, nummer blokkeren, nummerweergave en doorschakelen.

Over KPN

KPN is de grootste Nederlandse telecommunicatieaanbieder en heeft zich ten doel heeft om de verbindende factor te zijn die contacten mogelijk maakt.

In 1989 werd het staatsbedrijf PTT verzelfstandigd als Koninklijke PTT Nederland NV (kortweg KPN). Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Maanplein 55 in Den Haag.