Vodafone Alles-in-1-pakket

Bij het Alles-in-1-pakket van Vodafone kunt u kiezen voor snel internet op uw bestaande aansluiting of via glasvezelkabel. Ook krijgt u in het Alles-in-1-pakket van Vodafone interactieve televisie met meer dan 28 HD-zenders en gratis overal televisie kijken met TV Anywhere. En u belt thuis voordelig naar vaste en mobiele nummers.

Het Alles-in-1 pakket van Vodafone kunt u iedere maand aanpassen. Als u al gebruik maakt van mobiele telefonie van Vodafone, dan krijgt u gratis extra mobiele data en extra TV-zenders.

Vodafone maakt het overstappen makkelijk met de Overstapservice. Komt u er bij de installatie zelf niet uit, dan stuurt Vodafone gratis een monteur langs. Ook kunt u kiezen voor Vodafone Glasvezel Internet.

Kies voor Vodafone via Laagsteprijswijzer.nl. U kunt in de vergelijker kijken of er nog een goedkoper alles in 1 beschikbaar is op basis van uw wensen.

Internet, Televisie en Bellen van Vodafone

Vodafone biedt snel internet via uw bestaande aansluiting en via glasvezel, met snelheden tot 500 MB per seconde. U kunt maandelijks de snelheid van uw abonnement zowel verhogen als verlagen. Ook kunt alleen internetpakketten vergelijken en afnemen van Vodafone. Telefonie is ook niet een vereist wanneer u alleen voor internet en tv kiest.

Met Televisie van Vodafone geniet u van haarscherp beeld en het gemak van interactieve televisie. Met Programma Gemist kunt u nog tot tien dagen terug kijken en met de TV Anywhere App kunt u overal in Nederland op uw tablet of smartphone naar uw favoriete programma kijken.

Met Vodafone belt u ook voordelig met een vaste lijn. U kunt bij overstappen gewoon uw huidige nummer behouden. U kunt ook voicemailberichten op uw huistelefoon als geluidsbestand door laten sturen naar uw e-mail, wel zo handig als u even niet thuis bent.

Over Vodafone

Vodafone Nederland is onderdeel van de Vodafone Group, één van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld. Vodafone wil mensen in staat stellen om zich op een gemakkelijke manier met elkaar te kunnen verbinden.

Het hoofdkantoor van Vodafone Nederland is gevestigd aan de Avenue Ceramique 300 in Maastricht. Vodafone Nederland is in 1991 opgericht.