Online Alles-in-1-pakket

Bij Online kunt u zelf bepalen hoe uw Alles-in-1-pakket eruit ziet. Internet van Online is betrouwbaar, snel en voordelig. Bij het Alles-in-1-pakket van Online zit uiteraard ook interactieve televisie inbegrepen en kunt u goedkoop thuis bellen met Hallo Basis.

De installatie van het Alles-in-1-pakket is eenvoudig. Mocht u er niet uitkomen, dan biedt Online installatiegarantie. De telefonische klantenservice staat voor je klaar om je te ondersteunen en anders komt een monteur langs om de installatie gratis verder voor je af te handelen. Ook kunt u kiezen voor Online Glasvezel Internet.

Kies voor Online via Laagsteprijswijzer.nl. Twijfelt u of Online voor u de meest geschikte keuze is? Vergelijk internet of alles in 1 eenvoudig en transparant. U betaalt via Laagsteprijswijzer nooit meer, dan wanneer u bij uw provider de aanvraag in gang zet.

Internet, Televisie en Bellen van Online

U kunt bij internet van Online kiezen uit snelheden van 10 tot 100 MB per seconde. En kiest u voor internet via glasvezel, dan kan de snelheid oplopen tot wel 200 MB per seconde.

Met Interactieve Televisie van Online heeft u de beste beeld- en geluidskwaliteit. U kunt opnemen en pauzeren wanneer u wilt en met de Online.nl TV App kunt u op al uw devices uw favoriete programma kijken. Daarnaast kunt u met Video On Demand naar de nieuwste films en series kijken.

U belt met uw vaste telefoonlijn voordelig via Online. Heeft u een bestaand nummer? Dan kunt u dit gewoon meenemen als u overstapt. En met extra belbundels kunt u ook vanuit huis goedkoop bellen naar vaste nummers en mobiele nummers.

Over Online

Online wil internet, televisie en telefonie aanbieden met meer plezier voor minder geld.

Online werd in 1993 opgericht als Euronet. Na een aantal overnames werd de naam Online in 2013 in Nederland geïntroduceerd als vervanger voor T-Mobile Online. Sinds 2014 is Online onderdeel van de M7 Group S.A. Deze firma is gevestigd aan de Rue Albert Borschette 2 in Luxemburg.