Telfort Alles-in-1-pakket

Met de voordelige Alles-in-1-pakketten van Telfort krijgt u de beschikking over snel internet, haarscherpe televisie en scherpe beltarieven.

U bepaalt zelf of u met 40 MB of 80 MB per seconde wilt surfen. Of misschien wilt u nog sneller internet: dan kiest u voor glasvezel van Telfort, waarmee u ook op alle apparaten in uw huis televisie kunt kijken. Met het Alles-in-1-pakket van Telfort geniet u van liefst 70 televisiezenders, waarvan 30 in HD-kwaliteit. En u belt voordelig naar binnen- en buitenland.

Telfort biedt een 100% installatiegarantie. Als u zelf niet uit de installatie komt, dan helpt de klantenservice u telefonisch of online. En mocht het dan nog niet lukken, dan komt er gratis een monteur langs. Ook kunt u kiezen voor Telfort Glasvezel Internet of voor alles in 1 van een andere provider. Losse internet abonnement van Telfort of andere internetproviders zijn ook beschikbaar. Start met internet vergelijken en kies voor het pakket dat het beste bij uw wensen past.

Kies voor Telfort via Laagsteprijswijzer.nl.

Internet, Televisie en Bellen van Telfort

Internet is goedkoop en snel bij Telfort. Telfort maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk en u krijgt een modem in bruikleen. Met Internet Standaard biedt Telfort snelheden tot 40 MB per seconde, met Internet Extra tot 80 MB per seconde. En via glasvezel kunt u surfen tot wel 200 MB per seconde.

Met Interactieve Televisie van Telfort geniet u van 70 zenders, waarvan 30 in HD-kwaliteit. U kunt programma’s die gemist heeft later nog zien met Programma Gemist. En met Interactieve TV Online kunt u op uw tablet, pc of mobiele telefoon overal televisie kijken.

Met Vast Bellen van Telfort kunt voordelig bellen naar Nederlandse en buitenlandse nummers. Met de Onbeperkt bundels kunt u bovendien nog voordeliger naar vaste, mobiele of buitenlandse nummers bellen.

Over Telfort

Telfort is een allround telecomprovider en werd in 1996 opgericht als samenwerking tussen de NS en British Telecom. In 2005 wordt het bedrijf onderdeel van KPN. Telfort wil telecommunicatie begrijpelijk en eenvoudig maken.