Internet providers vergelijken

In Nederlands zijn er enkele tientallen internetproviders actief welke uit vrijwel allemaal kunt vergelijken bij Laagsteprijswijzer. Weinig van de internet aanbieders bieden diensten landelijk aan; de meeste providers hebben een regionale dekking. In de vergelijker van internet providers op Laagsteprijswijzer kunt u de grootste 8 landelijk internet providers vergelijken en in de meeste regio’s ook lokale providers om de perfecte aanbieding te vinden:

Glasvezelproviders

De laatste jaren is het aantal glasvezel internet providers in Nederland sterk toegenomen. De glasvezel internet aanbieders die u bij Laagsteprijswijzer kunt vergelijken zijn Fiber, KPN, Online, Tele2, Telfort, Vodafone en XS4ALL. Aangezien het glasvezelnetwerk nog niet in heel Nederland is uitgerold heeft nog niet iedereen toegang tot glasvezel. Er zullen dus steeds meer internetproviders zijn om te vergelijken, start met vergelijken en vind de voor u beste aanbieder.

Laagsteprijsgarantie en scherpste aanbiedingen

In de vergelijker kunt u eenvoudig alle internet aanbieders vergelijken. Door het uitvoeren van de postcodecheck controleren wij voor u welke pakketten door internet providers op uw adres worden aangeboden. Vrijwel alle abonnementen kunt u tegenwoordig bestellen als goedkoopste alles in 1 pakket, eventueel met vaste telefonie en interactieve televisie. Bij Laagsteprijswijzer bent u bovendien verzekerd van de laagste prijs. De prijzen zijn bij ons nooit hoger dan bij de internet aanbieder zelf. Doordat de internet aanbieders graag hoog in onze vergelijking willen komen worden vaak nog exclusieve kortingen of acties aangeboden, die u zelfs niet vindt bij henzelf.

U kunt bij ons de aanvraag tot overstappen indienen, waarna uw nieuwe internet provider contact met u zal opnemen. Let er op dat u ook uw huidige internetprovider tijdig stopzet, zodat u niet dubbel betaalt. Start gelijk met vergelijken en vind voor u de beste aanbieding.