Tele2 Alles-in-1-pakket

Met Internet, TV en Bellen van Tele2 kunt u zelf het pakket van keuze samenstellen. U bepaalt wat voor internetsnelheid, hoeveel televisiezenders en wat voor telefoonabonnement u wilt hebben. Zonder dat daarbij onnodige extra’s zitten.

Welke keuze u ook maakt, u bent altijd voordelig uit met een Alles-in-1-pakket van Tele2. U betaalt voor internet geen aansluitkosten en met interactieve televisie kunt u programma’s terugkijken, ook op uw smartphone of uw tablet. Met Bellen Basis belt u altijd tegen een laag tarief.

Kies voor Tele2 via Laagsteprijswijzer.nl of vergelijk alle alles in 1 abonnementen in de vergelijker.

Internet, Televisie en Bellen van Tele2

Tele2 biedt internet in drie snelheden, variërend van 20 tot 100 MB per seconde.

Interactieve Televisie van Tele2 kent twee varianten: TV Light (met de 20 populairste zenders) en TV Basis (met 47 zenders). Bij beide varianten krijgt u Programma Gemist, televisie kijken op je smartphone en tablet en de mogelijkheid om films te huren in de Videotheek.

Met Tele2 belt u altijd voordelig met uw thuistelefoon binnen heel Nederland. Ook kunt ook kiezen voor uitbreiding naar onbeperkt bellen in Nederland of 33 landen in Europa.

Over Tele2

Tele2 Nederland heeft zich ten doel gesteld om de bestaande monopolies in de telecommunicatiemarkt af te breken. Dat wil men doen door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder geld.

Tele2 Nederland is onderdeel van het Zweedse telecombedrijf Tele2 en sinds 2005 actief op de Nederlandse markt. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Wisselwerking 58 in Diemen.