UPC alles in 1

UPC is overgegaan in Ziggo per januari 2016. Een alles in 1 pakket afsluiten kan bij Ziggo of bij één van de andere providers in Nederland. Snel Internet vergelijken kunt u ook bij Laagsteprijswijzer in de vergelijker.

Met UPC alles in 1 ontvangt u televisie, internet en bellen in één voordelig pakket. Middels Wifi en WifiSpots garandeert UPC supersnel en draadloos internet. Tot het UPC telefonieabonnement behoren standaard vele extra’s. Geheel gratis! Wat te denken van de mogelijkheid om tegelijkertijd een gesprek met meerdere mensen te voeren, anoniem bellen, voicemail en bijvoorbeeld de wekservice? Sportfans opgelet; de UPC aanbieding betreft nu 6 maanden FOX Sports Eredivisie cadeau! Overigens krijgt u dit alleen als u een UPC abonnement voor respectievelijk UPC alles in 1 power en UPC alles in 1 extra power afsluit.

UPC internet tv

Gaat uw voorkeur uit naar een pakket zonder telefonie? Kies dan voor UPC internet en tv. Onderdeel van dit pakket is ook interactieve digitale tv. Hiermee bekijkt u, overal in en om het huis, series, tv-programma’s en films op uw iPhone, iPad, computer of laptop. U tovert uw iPhone, iPad of computer als het ware om tot televisiescherm. Natuurlijk behoren ook faciliteiten als ‘UPC on demand’ en programma gemist tot dit pakket. UPC internet en tv is verkrijgbaar in verschillende modules, namelijk basis, power en extra power.