Fiber All-in-One Light
Fiber All-in-One Light is het instap Alles-in-1-pakket van Fiber. Met de Installatiegarantie van Fiber weet u zeker dat u probleemloos kunt overstappen en kunt genieten van het snelste internet en haarscherpe televisie.

Voor het laagste tarief krijgt u het snelste internet wat bij u thuis mogelijk is. Daar geeft Fiber een snelheidsgarantie op. Uw internetsnelheid kan bij een normale verbinding oplopen tot wel 100 MB per seconde. Besluit u om een internetverbinding via glasvezel te nemen, dan kunt u zelfs downloaden met een snelheid die kan oplopen tot 500 MB per seconde. Bovendien zorgt Fiber ervoor dat u zonder extra kosten sneller internet krijgt als dat op uw adres beschikbaar wordt.

Met het TV Startpakket krijgt u de beschikking over de 35 populairste zenders in Nederland. Uiteraard kunt u de belangrijkste zenders bekijken in haarscherpe HD-kwaliteit. Via de Fiber TV app kijkt u live televisie op uw telefoon, tablet of pc. Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen om uw pakket verder uit te breiden met bijvoorbeeld HBO of Fox Sports.

Met het All-in-One Light pakket van Fiber belt u goedkoop met uw vaste telefoonlijn. En Fiber heeft aantrekkelijke pakketten om onbeperkt naar vast en mobiel te kunnen bellen. Vergelijk alles in 1 pakketten op Laagsteprijswijzer onderling en bepaal zelf of Fiber een geschikte keuze is. De meeste recente aanbiedingen worden altijd direct in de vergelijker getoond, zodat altijd geprofiteerd kan worden van de meeste actuele kortingen.